De KiK-training

De training bestaat uit een dagdeel theorie en een dagdeel praktijk verdeeld over twee dagen. De WkbCampus verzorgt de training. U kunt kiezen uit de hieronder vermelde startdata.

Het bedrag dat u betaalt voor de training is 595 euro (ex. BTW).

Trainingen KiK

De trainingen worden gegeven via een videoconferentietool. Om de training via videoconferencing goed te kunnen volgen heeft u een laptop met webcam, speaker en goede internetverbinding nodig.

Heeft u vragen hierover? U kunt ons altijd mailen secretariaat@wkbcampus.nl of bellen 085 – 902 58 90 of 06-39 22 66 37.

Incompany trainingen

Wilt u een KiK-training exclusief voor uw eigen organisatie? Dat is mogelijk vanaf 5 deelnemers. Neem dan contact op met het secretariaat van de WkbCampus via secretariaat@wkbcampus.nl of 085 – 902 58 90 of 06-39 22 66 37 .

 

Training (2 dagdelen)

Dag1

Theorie: Impact Wkb, KiK en uitleg van de KiK-tool.

Wij zorgen ervoor dat u de presentatie ontvangt en documentatie over KiK en de KiKCampus. Na afloopt krijgt u een praktijkopdracht (digitaal) van een voorbeeldproject mee om thuis voor te bereiden met daarbij de handleiding van de KiK-tool. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Dag2

Praktijk: Werken met de KiK-tool (laptop of iPad zelf meenemen).

Evaluatie van het voorbeeldproject en discussie in relatie tot de resultaten van de opdracht. Daarna wordt een toets afgenomen. Afhankelijk van het resultaat van de toets ontvangen de deelnemers na afloop van de Stichting KiK een getuigschrift. We sluiten af met een gezamenlijke lunch.

Inschrijfformulier KiK-training

* = Verplicht veld

    • Gegevens deelnemer1


    • Bedrijfsgegevens2


    • Facturatie


    •  


    •